Nebaví Vás čakať u lekára? Sme tu pre Vás! | Šanca pre zdravie - portál o zdraví

Sú pre vás raňajky prioritou?

Áno, samozrejme.

Nie, neraňajkujem.

Sú, ale nemám čas sa naraňajkovať.

Neviem odpovedať na danú otázku.

Odoberajte naše novinky!

Nebaví Vás čakať u lekára? Sme tu pre Vás!

2. máj 2017
U nás sa nemusíte obávať z dlhých hodín čakania v preplnených čakárňach a neochoty lekárov. S našimi klientami budujeme vzťah, ktorý je založený na dôvere, úcte a individuálnom prístupe.

Nebaví Vás čakať u lekára? Sme tu pre Vás!

Nadštandardná zdravotná starostlivosť je určená pre tých z Vás, ktorým ich zdravie nie je ľahostajné. Santé Slovakia prevezme za Vás objednávanie sa na termíny k všeobecnému lekárovi a odborníkom, čo Vás ušetrí od čakania pred ambulanciami.

Termíny návštevy lekárov sa prispôsobujú časovému rozvrhu klienta, t.j. klient je objednaný na presne stanovený termín, je vyšetrený prednostne a bez čakania !!!

Ak o to klient požiada, zabezpečíme vyžiadanie zdravotnej dokumentácie od lekára, u ktorého bol klient registrovaný pred registráciou u nášho lekára prvého kontaktu. Všetky návštevy u lekára prvého kontaktu a odborných lekárov si klient dohovorí s asistentkou recepcie Santé Slovakia s.r.o., ktorá mu zabezpečí a následne oznámi termín vyšetrenia.

Ponúkame Vám na výber zo širokej škály produktov, ktoré sme pre Vás "ušili na mieru" podľa najčastejších požiadaviek od preventívnych programov, dentálnej hygieny, očkovaní až po celoročnú zdravotnú starostlivosť, kde máte na výber až zo siedmich balíkov.

Pre viac informácií, prosím navštívte našu internetovú stránku www.teampreventsante.sk, alebo kontaktujte našu recepciu na telefónnom čísle 02/4444 1029


Tím TeamPrevent Santé